Kop 2 14-3-2019
 
 
nieuws 2-9-2015

Vacature details

Medewerker magazijn / service
Bedrijf : MEMO Import - Export B.V.
Plaats : Oss
Email : info@memo-oss.nl
Vacature NR : CMM40
Soort vacature: Full-time
Functie omschrijving: MEMO Import - Export b.v. importeert professionele meetgereedschappen, hangsloten en verbruiksmaterialen en distribueert deze naar technische groothandels voor bouw en industrie. Onder Profiel vindt u meer informatie over ons bedrijf. In verband met groei willen wij ons team uitbreiden met een Magazijnmedewerker met aanleg voor techniek die kan helpen met de orderverwerking (40 uur/week. Kun je zelfstandig maar ook goed in teamverband werken, dan bieden wij jou een aantrekkelijke baan met goede vooruitzichten binnen een gezond en groeiend bedrijf. Werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Orderpicking en klaarmaken voor verzending van uitgaande goederen - Controleren, binnenboeken en verwerken inkomende goederen volgens FIFO principe - Netjes houden magazijn en buitenterrein. - Onderhoud / reparatie van geleverde producten (na interne training)
Functie Eisen: We denken aan iemand met (V)MBO denk- en werkniveau. Een gezonde aanleg voor ADHD is een pre. Enige kennis van de Engelse en/of Duitse taal strekt tot aanbeveling.
Het aanbod: Wat heeft MEMO jou te bieden? - Een veelzijdige en uitdagende baan. - Een leuk team om in te werken - Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Reageren: Heb je interesse in deze baan, stuur dan je motivatie en CV naar de directie via e-mail.
Meer Info:
Plaatsingsdatum: 12-9-2019
Vervaldatum: 12-10-2019