Vacature details

Technisch medewerker verkoop binnendienst
Bedrijf : MEMO B.V.
Plaats : Oss
Email : marc@memo-oss.nl
Soort vacature: Fulltime
Functie omschrijving:
Ben jij de enthousiaste Technisch medewerker verkoop binnendienst die wij zoeken? Voel jij je thuis in een technische omgeving, en geeft het jou een goed gevoel om servicegericht actief te zijn?

Zijn kenmerken als: resultaatgericht, gestructureerd, secuur, flexibel en verantwoordelijkheidsgevoel jou op het lijf geschreven?

Dan bieden wij jou wellicht een aantrekkelijke baan met goede vooruitzichten binnen een gezond en groeiend bedrijf.

Wie zijn wij?:

MEMO B.V. is een gewaardeerde toeleverancier aan de technische groothandel voor bouw en industrie, ijzerwarengroothandel, professionele vakhandel, sportgroothandel, sleutelspecialisten en aanhangwagenbouwers. Met meer dan 40 jaar ervaring in de professionele branche is MEMO B.V. uitgegroeid tot een specialist op het gebied van meetgereedschappen, hangsloten, profielcilinders & transportbeveiliging. Ons motto is Snel Zeker, Zeker Snel, dit is wat we ook zoeken in onze nieuwe kandidaat.
In verband met groei willen wij ons team uitbreiden met een Technisch medewerker verkoop binnendienst die (na training) ook technische ondersteuning kan bieden.
Functie Eisen:
Een aantal kenmerkende taken van deze baan zijn:
- Klanten telefonisch en per email voorzien van de gewenste informatie voor wat (technisch) advies over de producten, de beschikbaarheid van producten en informatie over de lopende orders.
- Vastleggen van verkooporders in ons systeem
- Verzorgen van opdrachtbevestigingen aan onze klanten
- Opstellen en opvolgen van offertes
- Ondersteunen van onze buitendienst
- Garantiebeoordeling en afwikkeling
Het aanbod:
Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie gaat het om een fulltime contract (40 uur per week) voor bepaalde tijd. Na verlenging wordt bij gebleken geschiktheid het contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
Reageren:
Graag per e-mail.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Plaatsingsdatum: 17-11-2021
Vervaldatum: 10-12-2021